Dołączenie: 06 Sie 2008 17:25 Posty: 509 Miejscowość: Ostrowiec świętokrzyski
próbuje
_________________ Do nieba nie wstępuje się po drabinie,lecz przez dobre uczynki. Pozdrawiam Ania-mama Agniesi z przepukliną i wodogłowiem oraz zdrowych Kuby i Mateusza
Dołączenie: 06 Sie 2008 17:25 Posty: 509 Miejscowość: Ostrowiec świętokrzyski
i jeszcze raz ja
_________________ Do nieba nie wstępuje się po drabinie,lecz przez dobre uczynki. Pozdrawiam Ania-mama Agniesi z przepukliną i wodogłowiem oraz zdrowych Kuby i Mateusza
W związku ze zwiększoną częstotliwością wklejania na forum, fotek o szerszym rozmiarze niż przewiduje regulamin forum, jestem zmuszona odświeżyć ten wątek. Jest tu zawarta dość prosta instrukcja do zmniejszania fotek. Proszę się z nią zapoznać i w miarę potrzeby zastosować. Jeżeli będą jakieś kłopoty to chętnie służę pomocą. Druga sprawa to przypomnienie regulaminu odnośnie rozmiaru fotek. szerokość fotki powinna nie być większa niż 600px. Poćwiczyć można w tym temacie
Temat postu: Re: Wklejanie zdjęć odpowiednio zmniejszonych.
Wysłany: 06 Sty 2010 17:46
Administrator
Dołączenie: 02 Maj 2005 12:00 Posty: 11553 Miejscowość: Kraków
Forum przeszło jakiś czas temu przeobrażenie w związku ze zmiana serwera i od tamtej pory skryptu uploadowania fotek bezpośrednio z naszych komputerów brak. Skorzystaj z drugiej opcji podanej przez Gucia, albo prześledź instrukcję wklejania zdjęć napisaną przeze mnie (jeśli dobrze pamiętam to w dziale "Nasze fotki" ją znajdziesz), bo odnoszę wrażenie, że bardziej przejrzysta jest. W każdym razie powodzonka życzę.
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników